Saaristoristeily Helsinki

Helsinki saaristoristeily 3h omalla porukalla. Saaristoristeilyllä näet Kaivopuiston, Suomenlinnan ja Kuninkaansalmen mereltä käsin. Saaristoristeilyllä pysähdymme joko Suomenlinnaan, Vallisaareen tai Isosaareen, jossa voitte tutustua näihin entisiin sotilassaariin 1,5 tunnin ajan. Risteilyn kokonaiskesto noin 3h max. 8 henkilöä/vene.

Isosaari on yli 100 vuotta vanha linnakesaari ja yksi Helsingin uloimmista saarista. Nähtävyydet ja luonto ovat ainutlaatuisia. Isosaaresta löytyy mm. Suomen suurin tykki 305 mm:n Obuhov mikä oli aktiivikäytössä 1980-luvulle saakka. Lisäksi saarelta löytyy vanhoja tähystys- ja ampumapaikkoja sekä historiallisia muistomerkkejä.

Vallisaari on pääkaupunkiseudun monimuotoisin luontokohde vanhoine linnoituksineen, joista ensimmäiset rakennettiin saarelle 1600-luvulla, jolloin Suomi oli osa Ruotsin valtakuntaa. Vallisaareen voi tutustua merkittyjä reittejä pitkin, joiden varrella on opasteita. Aleksanterin kierros 3 km ja Kuninkaansaaren kierros 2,5 km johtavat komeimpien näköalojen ääreen. Reitit ovat paikoin mäkisiä ja kivisiä, joten nämä reitit eivät ole esteettömiä.

Suomenlinna on Unescon maailmanperintökohde ja asuinpaikka noin 800 helsinkiläiselle. Suomenlinnan rakentaminen aloitettiin 1748 Suomen kuuluessa Ruotsiin. Suomenlinnaan voi tutustua opasteilla merkittyjä reittejä pitkin. Monet teistä on päällystetty mukulakivillä, joten mukavat kävelykengät ovat tarpeen.

Saaristoristeilyn kesto
noin 3h

Saaristoristeily sisältää
kuskin, pelastusliivit, tarvittaessa tuulen- ja sateenpitävät vaatteet

Lähtöpaikka
Helsinki kauppatori tai Kaivopuisto toiveidenne mukaan

Saaristoristeilyt Helsinki - Helsinki By Boat
0400 225 494 | 0400 225 497
info@helsinkibyboat.fi

 • Veneretket Isosaari_boat_trip
 • Veneretket Vallisaari_Veneretki
 • Veneretket Helsinki_Kustaanmiekka
 

Valitse retki

 • Helsinki saaristoristeily

  Saaristoristeily Helsinki Max 68 katamaraanilla. Saaristoristeilyn kesto 3h max. 8 henkilöä 590€/vene.

 • Helsinki saaristoristeily

  Saaristoristeily Helsinki Max 78 katamaraanilla. Veneen sisätiloihin mahtuu 5 henkilöä ja kannelle 6 henkilöä kerrallaan. Saaristoristeilyn kesto 3h max. 8 henkilöä 690€/vene.

 • Helsinki saaristoristeily

  Helsinki saaristoristeily Sealine 35 charterveneellä. Saaristoristeilyn kokonaiskesto noin 3h max. 8 henkilöä 1590€/vene

 


 
Valitse retki
 

Ajankohta *